Pershing 37 Cabin

Deze prachtige Pershing 37 (Cabin uitvoering) biedt plaats aan 10 personen. Vanwege het aantal personen dat aan boord mee kan varen is deze boot uitermate geschikt om te huren. Deze Pershing heeft dan ook de beste prijs / kwaliteit verhouding en is één van de snelste motorjachten. Tarieven zijn excl. 21% B.T.W. en brandstof.

U kunt deze boot uitsluitend huren met een kapitein.  De kosten hiervoor bedragen €  200,00 per dag.  Uw kapitein heeft niet alleen de taak om u van A naar B te varen, maar kan u ook veel vertellen over de locaties waar u langs vaart. Daarnaast weten zij precies waar te ankeren. Zij bereiden elke dag opnieuw uw reis goed voor, door vooraf te informeren naar de windrichtingen en golven.  Naar aanleiding van die informatie kiezen zij de mooiste en beste spot om te ankeren ergens  rondom Ibiza of op het eiland Formentera met zijn vele ankerplaatsen.  Natuurlijk kunt u op het eiland Formentera goed terecht voor een heerlijke lunch.  U wordt dan per tender opgehaald en naar het restaurant gebracht.  Desgewenst regelen wij de reservering namens u.

Een boot huren op Ibiza is niet goedkoop, maar daarvoor mag u van ons wel een perfecte service verwachten! Boot verhuur Ibiza is van origine een Nederlands bedrijf met samenwerkingen in Santa-Eularia, Ibiza-stad en San Antonio. Van april t/m half oktober is er altijd iemand van ons ter plaatse aanwezig om u te voorzien van alle informaties, tips en adviezen.  Wij kunnen u helpen in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huurprijs, waarna uw boeking definitief is, onder voorbehoud van overmacht. Bij te slechte weersomstandigheden mag u kosteloos annuleren en storten wij uw aanbetaling terug.

Weerbericht Ibiza

Fotogalerij

Prijs

Juni € 1100,- per dag*
Juli € 1100,- per dag*
Augustus € 1100,- per dag*
September € 1100,- per dag*
Oktober t/m Mei: € 750,- per dag*

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW, brandstof en kapitein.

Specificaties

Ligplaats Santa Eularia (tevens aan en van boord in Ibiza stad mogelijk)
Te huur Alleen met kapitein
Werf / type Pershing 37 Cabin
Aantal gasten 10
Lengte 12 meter
Breedte 3.25 meter
Diepgang 1.1 meter
Indicatie verbruik per draaiuur € 100,- per vaaruur
Staat van onderhoud Uitstekend
Motoren 2x 350 PK Caterpillar
Maximale snelheid 62 km/h

Reservering aanvragen

* verplichte velden