Pirelli Pzero Sport 1100

Deze sportieve en comfortabele Pirelli Pzero Sport 1100 is één van de leukste speeltjes op Ibiza! Met maar liefst ruim 70 km per uur de wateren verkennen rondom Ibiza! Dat is pas fun! Deze sportieveling meet maar liefst 11 meter en is geschikt voor 12 personen.

Deze boot is te huur, zowel met als zonder kapitein, mits u aantoonbaar een ervaren bootbestuurder bent en voldoende kennis heeft van de wateren rondom Ibiza. Daarnaast dient u in bezit te zijn van het internationale vaarbewijs: ICC Inland and Coastal waters. Wij raden echter altijd aan om een kapitein te nemen. Zij kennen de mooiste plaatsen om voor anker te gaan, rekening houdend met alle weersomstandigheden.De kosten voor een kapitein bedragen tussen de € 150,00 en € 200,00 per dag.U vertrekt met een volle koelkast aan boord, die voorzien is van frisdranken, wijn en bier. Mocht u speciale wensen hebben, zoals bijv. een fles Champagne, laat het ons weten.Wij zetten de champagne alvast koud!

Een boot huren op Ibiza is niet goedkoop, maar daarvoor mag u van ons wel een perfecte service verwachten! Boot verhuur Ibiza is van origine een Nederlands bedrijf met samenwerkingen in Santa-Eularia, Ibiza-stad en San Antonio. Van april t/m half oktober is er altijd iemand van ons ter plaatse aanwezig om u te voorzien van alle informaties, tips en adviezen. Wij kunnen u helpen in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huurprijs, waarna uw boeking definitief is, onder voorbehoud van overmacht. Bij te slechte weersomstandigheden mag u kosteloos annuleren en storten wij uw aanbetaling terug.

Weerbericht Ibiza

Fotogalerij

Prijs

Juni € 850,- per dag*
Juli € 950,- per dag*
Augustus € 950,- per dag*
September € 850,- per dag*
Oktober t/m Mei: € 800,- per dag*

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW, brandstof en kapitein.

Specificaties

Ligplaats Marina Ibiza
Te huur Met of zonder kapitein
Werf / type Pirelli Pzero Sport 1100
Aantal gasten 12
Lengte 11 meter
Breedte 3.55 meter
Diepgang 0.70 meter
Indicatie verbruik per draaiuur € 100,- per vaaruur
Staat van onderhoud Uitstekend
Motoren 2x 320 PK
Maximale snelheid 71 km/h

Reservering aanvragen

* verplichte velden