Princess V53

Deze fraaie Princess V53 is geschikt om te varen met 11 personen en u kunt er zelfs met 8 personen prima op overnachten!

U kunt deze boot uitsluitend huren met een kapitein.  De kosten hiervoor bedragen €  200,00 per dag.  Uw kapitein heeft niet alleen de taak om u van A naar B te varen, maar kan u ook veel vertellen over de locaties waar u langs vaart. Daarnaast weten zij precies waar te ankeren. Zij bereiden elke dag opnieuw uw reis goed voor, door vooraf te informeren naar de windrichtingen en golven.  Naar aanleiding van die informatie kiezen zij de mooiste en beste spot om te ankeren ergens  rondom Ibiza of op het eiland Formentera met zijn vele ankerplaatsen.  Natuurlijk kunt u op het eiland Formentera goed terecht voor een heerlijke lunch.  U wordt dan per tender opgehaald en naar het restaurant gebracht.  Desgewenst regelen wij de reservering namens u.

Een boot huren op Ibiza is niet goedkoop, maar daarvoor mag u van ons wel een perfecte service verwachten! Boot verhuur Ibiza is van origine een Nederlands bedrijf met samenwerkingen in Santa-Eularia, Ibiza-stad en San Antonio. Van april t/m half oktober is er altijd iemand van ons ter plaatse aanwezig om u te voorzien van alle informaties, tips en adviezen.  Wij kunnen u helpen in het Nederlands, Engels, Duits, Italiaans en Spaans.

Wij vragen een aanbetaling van 50% van de huurprijs, waarna uw boeking definitief is, onder voorbehoud van overmacht. Bij te slechte weersomstandigheden mag u kosteloos annuleren en storten wij uw aanbetaling terug.

Weerbericht Ibiza

Fotogalerij

Prijs

Juni € 2100,- per dag*
Juli € 2500,- per dag*
Augustus € 2500,- per dag*
September € 2100,- per dag*
Oktober t/m Mei: € 1800,- per dag*

* alle prijzen zijn excl. 21% BTW, brandstof en kapitein.

Specificaties

Ligplaats Marina Ibiza
Te huur Alleen met kapitein
Werf / type Princess V53
Aantal gasten 11
Lengte 17 meter
Breedte 4.47 meter
Diepgang 1.24 meter
Indicatie verbruik per draaiuur € 260,- per vaaruur
Staat van onderhoud Goed
Motoren 2x 775 PK
Maximale snelheid 63 km/h

Reservering aanvragen

* verplichte velden